Twee creatieve topmerken slaan handen in elkaar.

Woensdag 17 juni 2015 — De Nederlandse publieke omroep VPRO, de meest creatieve omroepvereniging van de Lage Landen, kiest voor mortierbrigade. Na een competitie tegen 2 Nederlandse bureaus kiezen de Noorderburen voor hun Zuiderburen.

Sinds 1926 is VPRO dé grensverkenner met creativiteit, innovatie en eigenzinnigheid als leidraad. Dat doen ze via TV, radio, magazines & online content, als platform en met eigen producties. Met iconische programma’s zoals Tegenlicht, Zomergasten, 3VOOR12,  Van Kooten en De Bie is VPRO bij Vlamingen niet onbekend. 

Vooral hun visie op de content van de toekomst en hoe die te verspreiden toont dat VPRO aan een sterke toekomst bouwt.  De samenwerking is reeds gestart en zal dit najaar z’n eerste creatieve vruchten afwerpen. 

 

Jens Mortier (CD mortierbrigade): 

“Dat zo’n media-icoon bij ons komt aankloppen is voor ons een hele eer. De afgelopen jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd met het bouwen en verfrissen van mediamerken. We hebben enorm veel zin om ook in Nederland een mooi verhaal te bouwen”.

 

Silvia Van Der Heiden (afdelingshoofd marketing & communicatie VPRO): 

“Met campagnes voor mediamerken als Humo en Radio 1 is het werk van mortierbrigade ook aan de VPRO niet onopgemerkt voorbijgegaan. Wij kiezen voor hen vanwege hun unieke stijl en ook omdat zij als zuiderburen het voordeel hebben van de frisse, onbevangen blik waarmee ze naar VPRO kijken.”.

VPRO - Grensverkenners sinds 1926

Jens Mortier Creative Director