VDAB aan het werk met mortierbrigade.

62MILES-bondgenoten Onlyhumans en Fantastic helpen mee.

De zomer bracht goed nieuws voor mortierbrigade. Het bureau wordt na een uitgebreide pitch het vaste agency voor VDAB, en zal de communicatie van de belangrijke Vlaamse overheidsdienst op zich nemen.

Mortierbrigade won de pitch met een brede mix – van 360° awareness campagnes tot gesegmenteerde contentstrategieën – en krijgt voor de uitwerking hulp van Onlyhumans, de content- en performance-specialist binnen de 62MILES-groep.

Ook Fantastic zal haar met expertise als employer branding agency de samenwerking versterken

"We voelden meteen een klik met de mensen en de aanpak bij mortierbrigade. Hun strategische inzicht in de verschillende doelgroepen waar we mee te maken hebben en de creatieve vertaling toont dat ze de uitdagingen van VDAB heel erg goed begrijpen." - Shaireen Aftab, Directeur communicatie en marketing VDAB

Vincent D’Halluin, Strategic director en partner bij mortierbrigade ziet het als een belangrijke winst voor het bureau: 

“De concurrentie tijdens de pitch was niet mis en we zijn dan ook heel blij dat we een goed antwoord hadden voor deze complexe problematiek. Alle spelers op de markt moeten vandaag rekening houden met grote uitdagingen, onze aanpak kan daarop een antwoord bieden. Het was ook een mooie gelegenheid om de samenwerking met onze partners van 62MILES optimaal te benutten. Het mooie resultaat bewijst nog maar eens: Who dares wins.”

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com