Zwangere Guy blikt voor De Morgen terug op 2019

Zwangere Guy blikt voor De Morgen terug op 2019

Zwangere Guy, gevierd Brussels rapper, releaset een nieuwe single. De muzikant bekend van zijn expliciete rapsongs en maatschappelijk relevante teksten, maakte samen met De Morgen een nummer dat het voorbije jaar in vraag stelt. Als het nog niet duidelijk is voor Zwangere Guy, voor wie dan wel?

Er is tegenwoordig zo veel informatie dat we het verschil niet meer weten dus feit en fictie. Zwangere Guy werkte samen met De Morgen om de belangrijkste gebeurtenissen van 2019 op een rijtje te zetten en aan te tonen dat de zaken niet altijd duidelijk waren. Hoe zit het bijvoorbeeld met onze pensioenen, de politiek, cultuur, de Brexit, de Notre Dame… Gorik verheldert deze onderwerpen op z’n eigen ritme en in z’n eigen gekende stijl.

De 55 seconden lange song hoort binnen de nieuwe campagne van mortierbrigade en zal te horen zijn op radio, te zien zijn op TV. Een langere versie van de video komt online te staan.

De campagne zit helder samengevat in het refrein: "Wat is waar, wat is fake, wie maakt het duidelijk. Wie was er eerst, wie was er juist uit al die duizende. Wie heeft gelijk, wie controleert, naar wie moe’k luistere, nie van gisteren, maar wordt het morgen duidelijk?”. De tekst past helemaal in het verhaal van De Morgen. Met deze campagne wenst de krant al haar lezers een goed jaar toe met een duidelijke kijk op 2020 door De Morgen.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels